İptal ettim ama yine de çekim yapıldı
Güncellenme
Önce bunları kontrol edin
- İptal işlemi tamamlandı mı? Web sitemizde Settings → Plans bölümünü açın. Orada bir tarihle birlikte Your … plan ends on (… planınız şu tarihte sona eriyor) yazmalı. Hâlâ Your plan auto-renews (Planınız otomatik olarak yenilenir) yazıyorsa abonelik iptal edilmemiştir: bkz. Aboneliğinizi iptal edin.
- Birden fazla hesabınız mı var? Başka bir e-postayla giriş yapmışken yapılan satın alma ayrı bir aboneliktir. Her hesapta Settings → Invoices bölümünü kontrol edin.
- Çekim, iptal etmeden önce mi yapıldı? İptal yalnızca bir sonraki yenilemeyi durdurur. Yenileme ücreti, dönem bitmeden önceki 24 saat içinde çekilebilir. Bu yüzden yenileme tarihinizden en az 24 saat önce iptal edin.
Başka hangi çekimler olabilir?
- Yenileme: planlar, iptal edilene kadar aylık veya yıllık olarak yenilenir.
- Kredi paketi: tek seferlik bir ödemedir.
- Otomatik yükleme (Auto-refill): kredi satın alırken bu seçeneği işaretlediyseniz bakiyeniz azaldığında otomatik olarak ek kredi satın alınır. Kapatmak için Settings → Usage & Credits bölümünde Turn off'u seçin.
Hâlâ bir sorun mu var?
Uygulamanın içinden mi satın aldınız? O zaman çekimi Apple (App Store) veya Google (Google Play) yaptı: bkz. İade politikası.
Web sitemizden mi satın aldınız? Destek ekibine ulaşın; Account ID numaranızı, çekimin tarihini ve tutarını ekleyin.
Still need help?
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder